Q
Problem solve Get help with specific problems with your technologies, process and projects.

Missing configuration after client export

We exported the client with profile SAP_ALL. When imported through TP, some configuration regated to GL Account...

assignment was not there in the client to which the import was done.


This sounds unusual. Did you check that the export completed successfully? How about he import? Any errors in the logs? Can you afford to perform a local client copy in the same source system to see if that works? Or, how about a remote client copy? I don't advise a remote client copy if the client is too large.


This was last published in May 2002

Dig Deeper on SAP Basis administration and NetWeaver administration

PRO+

Content

Find more PRO+ content and other member only offers, here.

Have a question for an expert?

Please add a title for your question

Get answers from a TechTarget expert on whatever's puzzling you.

You will be able to add details on the next page.

Start the conversation

Send me notifications when other members comment.

By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Please create a username to comment.

-ADS BY GOOGLE

SearchManufacturingERP

SearchOracle

SearchDataManagement

SearchAWS

SearchBusinessAnalytics

SearchCRM

SearchContentManagement

SearchFinancialApplications

Close